In dit artikel vind je 5 verschillende drukwerk producten die je op jouw kantoor niet kan missen.

5 drukwerk items die onmisbaar zijn op kantoor
© Pixabay.com

1. Presentatiemappen

Presentatiemappen zijn op jouw kantoor niet te missen. Deze handige mappen zijn te gebruiken om bijvoorbeeld belangrijke documenten te sorteren of om formulieren in te doen die nodig zijn bij de volgende vergadering. Deze mappen kun je dus elke keer opnieuw gebruiken. Om bij een meeting met een nette map aan te komen is het mogelijk om deze te laten bedrukken naar eigen stijl. Bijvoorbeeld de huisstijl van jouw bedrijf. De formaten zijn ook zelf te bepalen, maar presentatiemappen a4 drukken is het meest voorkomende formaat.

2. Mokken

Een in huisstijl of persoonlijke koffiemok is natuurlijk ook niet te missen op jouw kantoor. Het meest gedronken drankje op kantoor is koffie, en alleen al daarom zullen de mokken goed van pas komen. Mokken zijn full color te bedrukken met de opdruk die jij wilt. Verder zijn mokken bij grotere oplage vrij goedkoop en kunnen daarom ook bij beurzen of meetings weggegeven worden als giveaway.

3. Pennen

Het ligt een beetje voor de hand, maar pennen kunnen ook niet ontbreken in dit lijstje. Pennen zijn er tegenwoordig in verschillende soorten en kleuren. Denk aan luxe pennen of juist milieuvriendelijke pennen. Net als bij de mokken zijn deze ook te bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Ook zijn deze goedkoop en kunnen dus ook makkelijke weggegeven worden. Een pen zal niet zo snel weggegooid worden, mensen zullen eerder een pennenbakje vol met pennen hebben. Daarom zijn pennen ook heel handig als promotiemateriaal. 

5 drukwerk items die onmisbaar zijn op kantoo
© Pixabay.com

4. Doordruksets

Een iet wat minder bekend product maar zeker heel handig en dus eigenlijk ook niet te missen bij jou op kantoor zijn doordruksets. Deze zijn er om gemakkelijk en direct kopietjes te maken van je formulieren. Een doordrukset is soort van notitieblok maar dan met doordruk papier, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor pakbonnen of bestellijsten. Zo heb je altijd snel een kopie van iets, ook al heb je geen printer bij de hand. Het bovenste vel van de sets is full color te bedrukken en dus te voorzien van bijvoorbeeld je bedrijfslogo.

5. Post-its

Een welbekend product die ook zeker niet mag ontbreken bij jou op kantoor, de post-its. Even snel tijdens een telefoontje of tijdens een gesprek een kleine notitie maken op post-its. Of op het moment dat er een briljant idee in je opkomt zijn post-its ideaal om dat te noteren. Post-its zijn te bedrukken in full color en te maken in verschillende formaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Karolien

Hey, ik ben Karolien, aangename kennismaking! In het dagelijkse leven ben ik een binnenhuisarchitect. Valt het op dat ik mijn job een warm hart toedraag? Ik kan inderdaad niet genoeg krijgen van alles wat met huisje-tuintje-boompje te maken heeft. Daarom stort ik mij in mijn vrije tijd op alles wat mijn nieuwsgierigheid en mijn creativiteit opwekt omtrent dit onderwerp. Deze blog is hiervan het resultaat. Veel lees- en ontdekplezier!