Als je aan online shoppen denkt, denk je vaak aan boodschappen doen of kleding bestellen. Maar wist je dat er ook heel veel webshops zijn waar je toffe meubels kunt kopen? Je hoeft nu je stoel niet meer uit om een nieuwe stoel te bestellen, perfecter kan toch niet? Je kunt van alles online kopen op het gebied van meubels. Banken, stoelen, tafels, kasten en lampen. Wil jij je huis een mini make over geven en ben je nog op zoek naar inspirerende webshops, lees dan snel verder.

Online meubels kopen
© PxHere.com

1. Bohero.eu
Bohero is een Belgische webshop gericht op exclusieve designer items voor zowel huis als tuin. Ze richten zich op het aanbieden van designer items van hoge kwaliteit die ook zeer gebruik vriendelijk zijn. De merken die ze onder andere verkopen zijn: Fiskars, Koziol, Mastrad, Blomus, Serax, Waterl’eau en SoliDesign.
Naast designermeubels hebben ze ook een groot assortiment in kookgerij, potten, pannen, vazen en borden.
De webshop is heel overzichtelijk. Je kunt eerst een keuze maken of je op zoek bent naar items voor binnen het huis of voor een buitenruimte. Daarna krijg je een lijst met categorieën te zien en kun je per categorie de items bekijken.

2. Hem.com
Hem is een hele fijne designer webshop met dé mooiste designer items die je je maar kunt wensen. Ze bieden items aan van verschillende designers en uit verschillende stijlen. Van heel modern tot landelijk en alles dat ertussen zit, het aanbod is groot en gevarieerd. Deze Zweedse webshop is niet alleen in eigen land enorm populair, maar ook in veel andere Europese landen. De website is heel duidelijk ingericht. Je kunt kiezen uit 4 verschillende categorieën: Meubels, kleden, lampen of accessoires. De webshop heeft van elk item dat ze aanbieden duidelijke foto’s geplaatst waarbij het item van verschillende kanten gefotografeerd is. Zo kan je elk detail tot in de puntjes bekijken voordat je beslist of je overgaat op een aankoop of niet. Wanneer je een grote liefde hebt voor designer items, dan is dit dé webshop voor jou.

Online meubels
© PxHere.com

3. Rootsmann.nl
Rootsmann is een webshop dat zich richt op vintage meubels. Elk item dat ze aanbieden heeft een eigen verhaal, deze kun je vaak ook lezen op hun eigen blog. Bij Rootsmann vind je enkel originele en unieke meubels. Alle items zijn uniek en ze doen hier niet aan massaproductie. Ze kopen vintage meubels op en personaliseren deze. Ze vervangen bijvoorbeeld knoppen en poten en verven de meubels opnieuw. Zo ontstaan er bijzondere creaties die je nergens anders kunt kopen. Ook prettig, wanneer je bestelt bij Rootsmann hoef je je niet druk te maken om de montage van de meubels. Het merendeel is al gemonteerd en de bezorger plaatst deze precies waar je het meubelstuk hebben wilt.

4. Made.com
Made is een groot begrip in de wereld van betaalbaar design meubels. Ze hebben een ontzettend groot assortiment aan meubels en accessoires. Bij Made kun je twee items ook laten personaliseren. De banken en de eettafels kun je zelf ‘CustomMADE’ maken. Dit zijn een aantal items die ze op voorraad hebben waarbij je zelf de stoffering, het materiaal, de poten en de kleur van kunt uitkiezen. Zo heb je een designertafel of designerstoel die volledig op jouw persoonlijke smaak is afgestemd. Op de website van Made kan je niet alleen hun webshop vinden, je kunt er ook enorm veel inspiratie opdoen. Doormiddel van hun blog en stijltips zal je op veel nieuwe ideeën komen die je zelf ook in jouw interieur kunt implementeren. Ook fijn om te weten, als je je inschrijft op hun nieuwsbrief krijg je direct een korting bon van €15,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Karolien

Hey, ik ben Karolien, aangename kennismaking! In het dagelijkse leven ben ik een binnenhuisarchitect. Valt het op dat ik mijn job een warm hart toedraag? Ik kan inderdaad niet genoeg krijgen van alles wat met huisje-tuintje-boompje te maken heeft. Daarom stort ik mij in mijn vrije tijd op alles wat mijn nieuwsgierigheid en mijn creativiteit opwekt omtrent dit onderwerp. Deze blog is hiervan het resultaat. Veel lees- en ontdekplezier!