Is jouw viervoeter jouw beste vriend? Dan wil je natuurlijk niet dat hij ook maar iets tekort komt. Zijn favoriete snacks, speeltjes of dekentje. Als baasje weet jij als geen ander wat zijn hartje begeert. Ontdek hier welke must-haves je zeker niet mag vergeten!

© Pixabay.com

1. Hondenbed of -mand

Je wil natuurlijk dat je hond rustig kan slapen en comfortabele dutjes kan doen overdag. Ga dan zeker voor een zacht hondenbed of een hondenmand waarin hij zich helemaal thuis voelt. Kies bijvoorbeeld voor een afwerking met fake fur, zodat hij zich geborgen voelt, als in een nest. Hierdoor zal hij beter kunnen ontspannen.

2. Spelen maar

Leuke speeltjes om mee te apporteren of een zacht knuffeltje? Honden houden doorgaans erg van hondenspeeltjes zoals piepspeeltjes, speeltjes met een touw of in pluche, of rubberen speeltjes om op te kauwen. Ontdek samen met je hond waarmee hij het liefst speelt.

3. Tijd om te wandelen

Niets zo heerlijk dan een stevige wandeling in de natuur met je viervoeter. Zowel jij als je hond kan hier ongetwijfeld enorm van genieten. Geef je wandelingen een extra touch door originele accessoires zoals hondenpoepzakjes en een houder voor de zakjes.

© Pixabay.com

4. Jasje

In geval van koud weer, is het aangeraden om een hondenjas te voorzien ter bescherming. Koop een waterdichte jas, zo is je hond ook beschermd tegen nat wanneer het regent. Of duffel hem lekker warm in met een fleecejasje of hondentrui.

5. Op avontuur

Plan je een tripje en neem je je hond mee op reis? Neem dan zeker een dekentje mee. Dat is handig in de auto, of om onderweg op uit te rusten. Comfortabel voor jouw hond en praktisch om mee te nemen.

6. Snacks

Net zoals wij graag aperitieven, zo eet jouw viervoeter ook graag op tijd en stond een snackje. Verwen hem met lekkere hondensnoepjes. Stop ze eventueel in een beloningstasje. Voorzie zowel kauwsticks als snoepjes. Je hond vindt ze sowieso erg lekker maar ze kunnen ook dienen als beloning wanneer je je hond traint. Heb je nog een puppy, dan zal je hem nog veel moeten leren. Bij het leren van een nieuw commando, kan je hem belonen met een snack. Gebruik hiervoor een tasje, dat is handig om aan je broek te gespen. Het is ook hygiënischer dan om de snacks los in je broekzak te moeten stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Karolien

Hey, ik ben Karolien, aangename kennismaking! In het dagelijkse leven ben ik een binnenhuisarchitect. Valt het op dat ik mijn job een warm hart toedraag? Ik kan inderdaad niet genoeg krijgen van alles wat met huisje-tuintje-boompje te maken heeft. Daarom stort ik mij in mijn vrije tijd op alles wat mijn nieuwsgierigheid en mijn creativiteit opwekt omtrent dit onderwerp. Deze blog is hiervan het resultaat. Veel lees- en ontdekplezier!