De beste koffiecapsules vinden is al snel uitgegroeid tot een populaire bezigheid voor koffieliefhebbers over de hele wereld. Deze capsules, gevuld met zorgvuldig geselecteerde melanges, bieden de perfecte espresso met minimale inspanning en maximale smaak. Dankzij de caps zorgen deze heerlijke cafeïnehoudende drankjes voor weinig tot geen afval. Als je nieuw bent in dit universum, zal dit artikel je helpen bij het kiezen van de juiste koffiepads en je leren om te kopen op basis van gebruiksgemak en het allerbelangrijkste: smaak.

© Pixabay.com

Wat is de beste koffie capsule?

Capsules zijn zo eenvoudig in gebruik dat, als je ze eenmaal hebt uitgeprobeerd, je bijna niet meer terug wil. Je hoeft ze maar in de machine te steken, het soort drankje te kiezen, op de knop te drukken en enkele seconden te wachten. Piece of cake! Elke capsule is perfect afgemeten met precies de juiste hoeveelheid gemalen koffie voor je drankje. Dit vermindert verspilling en zorgt ervoor dat je elke keer een heerlijke espresso krijgt, zelfs cafeïnevrij.

De meeste bonen die voor de meest prestigieuze koffiesoorten worden gebruikt, worden met de hand geplukt om de beste kwaliteit te garanderen. Ze worden aan strenge controles onderworpen om te garanderen dat alleen de fijnste en zuiverste koffie wordt geselecteerd. Als ingrediënten worden twee belangrijke commerciële koffievariëteiten gebruikt: Arabica en Robusta. Arabica heeft finesse, zuurtegraad, helderheid en elegantie, terwijl Robusta body en textuur toevoegt. Twee van de beste koffiesoorten in capsules zijn de Lavazza Espresso Point Crema & Aroma capsules en de Nescafè Dolce Gusto dark roast koffiecapsules.

Beste score voor fluweelzacht schuim

De Nescafé Dolce Gusto dark roast koffiecapsules zijn gemaakt van een zorgvuldige selectie van Arabica- en Robusta-koffiesoorten, gecreëerd door de koffiemakers van het merk om een espresso met een unieke stijl aan te bieden. Het aroma is sterk en geroosterd, in perfecte Italiaanse stijl. Het hogedruksysteem van de Nescafé Dolce Gusto machines (tot 15 bar) zorgt voor een koffie van hoge kwaliteit en een smakelijk, fluweelzacht schuim. De hermetisch gesloten capsules bewaren de versheid van de koffie. De smaak is sterk en geroosterd, in harmonie met de Italiaanse stijl. Heerlijk gewoon!

© Pixabay.com

Beste score voor behoud van diepe intensiteit

De Lavazza Espresso Point Crema & Aroma is de beste koffie voor wie een diepe intensiteit wil. Samengesteld uit de beste Midden- en Zuid-Amerikaanse Arabica’s (40%) en de fijnste Afrikaanse Robusta’s (60%), heeft hij een krachtige en blijvende smaak en een intens aroma. De capsule is gemaakt van een mengsel met een sterke en doorslaggevende smaak. Hij wordt gewaardeerd om zijn medium body met een intense en aanhoudende nasmaak. De verpakking bevat 100 plastic pods voor eenmalig gebruik (50/2 capsules) en is compatibel met de Lavazza Espresso Point machines. Kortom, echt genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Karolien

Hey, ik ben Karolien, aangename kennismaking! In het dagelijkse leven ben ik een binnenhuisarchitect. Valt het op dat ik mijn job een warm hart toedraag? Ik kan inderdaad niet genoeg krijgen van alles wat met huisje-tuintje-boompje te maken heeft. Daarom stort ik mij in mijn vrije tijd op alles wat mijn nieuwsgierigheid en mijn creativiteit opwekt omtrent dit onderwerp. Deze blog is hiervan het resultaat. Veel lees- en ontdekplezier!