Ben je aan het kijken naar raambekleding op maat? Dan kom je er al snel achter dat het niet eenvoudig is om een goede keuze te maken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van raambekleding te vinden en je moet daarbij ook kijken naar de oplossingen die het beste bij jouw interieur passen. Je kunt daarom wel wat hulp gebruiken bij het starten van jouw zoektocht. Onderstaande tips zorgen ervoor dat jij een goede voorbereiding treft en uiteindelijk ook jouw ramen goed gedecoreerd te hebben. 

© Pexels.com

Raambekleding op maat op basis van afmetingen 

Raambekleding op maat gebeurt geheel op basis van de ramen in jouw woning. Het is daarom belangrijk dat je eerst bekijkt welke ramen er zijn en wat de afmetingen hiervan zijn. Zo zijn er oplossingen voor de grotere ramen te vinden, maar kun je ook de kleinere zijramen bekleden op een goede manier. Hier moet je nauwkeurig mee om gaan. Door de afmetingen meerdere keren te meten en goed op te schrijven zorg je dat alle decoratie goed past en er geen lichtinval meer naar binnen komt. Een professional kan jou altijd helpen om deze afmetingen te verkrijgen. 

Houten lamellen in meerdere kleuren 

Een van de varianten die je op maat kunt laten maken zijn houten lamellen. De lamellen zijn daarbij in meerdere kleuren te verkrijgen. De kleuren kunnen volledig aan het interieur aangepast worden. Hiervoor kijk je als eerste naar de kleuren op jouw muren, de kleur van de meubelstukken en de accessoires die je in een bepaalde ruimte hebt. Ook zijn er meerdere trends terug te vinden op het gebied van kleur. Wit, antraciet en lichtgrijs zijn bijvoorbeeld trends op dit moment. Echter kun je ook voor een geheel andere kleur kiezen tijdens jouw zoektocht naar houten lamellen. 

Inhuisplaza kan adviezen geven 

Ook dien je goed te kijken naar de professionals die jou kunnen helpen aan raamdecoratie, welke ook alles op maat voor jou kunnen maken. Bij Inhuisplaza zorg je ervoor dat je alle opties goed naast elkaar kunt zetten en ook hulp kunt krijgen van een professional. Inhuisplaza heeft daarbij niet alleen lamellen, maar ook andere decoratie voor de ramen. Daarbij zijn er te allen tijde adviezen op te vragen. Maak hier ook gebruik van, zodat je weet wat de opties zijn en hoe je jouw keuze daadwerkelijk kunt maken om te profiteren van de hoogwaardige kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Karolien

Hey, ik ben Karolien, aangename kennismaking! In het dagelijkse leven ben ik een binnenhuisarchitect. Valt het op dat ik mijn job een warm hart toedraag? Ik kan inderdaad niet genoeg krijgen van alles wat met huisje-tuintje-boompje te maken heeft. Daarom stort ik mij in mijn vrije tijd op alles wat mijn nieuwsgierigheid en mijn creativiteit opwekt omtrent dit onderwerp. Deze blog is hiervan het resultaat. Veel lees- en ontdekplezier!