Ben jij op zoek naar een nieuwe loungeset voor in je tuin? Lees dan gauw verder want hieronder vind je inspiratie voor een nieuwe loungeset die jouw tuin omtoveren tot een zomers paradijsje! Kijk ook alvast naar een loungeset bij Van der Garde voor inspiratie.

© Pixabay.com

Ga voor een gezellige ronde loungeset!

Ze worden steeds populairder: ronde loungesets! Ronde vormen breken de strakke lijnen in je tuin en laten de tuin een stuk gezelliger ogen. Neem bijvoorbeeld een loveseat, waar je lekker in kunt hangen en liggen. Loveseats zijn er in verschillende groottes, bijvoorbeeld een voor twee personen of een voor wel 6 personen. Ook zijn er loungebanken met een ronde vorm die ruimte hebben voor veel personen. Kies voor een halfronde loungebank of juist een hele cirkelvormige loungebank met een kleine opening middenin. De perfecte bank om al je vrienden uit te nodigen en gezellig bij elkaar te gaan zitten!

Een natuurlijke houten look

Als je een tuin hebt met een mooi gazon en wat bloemen en planten wil je natuurlijk een loungeset uitkiezen dat bij je tuin past. Een houten loungeset heeft een erg natuurlijke look en past perfect bij de sfeer van je tuin. Verder is hout erg duurzaam en gaat het jarenlang mee. Het enige nadeel is dat hout niet erg makkelijk afneembaar is en het dus wat lastiger is om het hout schoon te houden. Wil je de houten loungeset onder de open buitenlucht plaatsen? Dan is het ook handig om voor all-weather kussens te gaan. Deze kussens zijn weerbestendig en blijven dus goed wanneer het regent. Zo hoef je ze niet de hele tijd naar binnen te brengen wanneer het gaat regenen. Decoreer de loungeset met nog een paar sierkussens en je tuin ziet er weer helemaal gezellig uit!

© Pixabay.com

Lekker tafelen en loungen tegelijkertijd met een dining loungeset

Als je ook graag lekker buiten wilt kunnen eten, is een dining loungeset precies wat je nodig hebt! Een dining loungeset bestaat uit een loungebank met een tafel waaraan je met meerdere personen kan eten en loungen. Ideaal voor de warme zomeravonden met je familie of vrienden. Bepaal van tevoren goed hoeveel plekken de loungeset moet hebben. Meet voor de zekerheid ook hoeveel ruimte je in de tuin hebt, zodat je niet per ongeluk een te grote loungeset koopt. Kijk ook bij deze loungeset of de kussens weerbestendig zijn. Als je de loungeset onder de overkapping wilt plaatsen maakt dit natuurlijk niet zoveel uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Karolien

Hey, ik ben Karolien, aangename kennismaking! In het dagelijkse leven ben ik een binnenhuisarchitect. Valt het op dat ik mijn job een warm hart toedraag? Ik kan inderdaad niet genoeg krijgen van alles wat met huisje-tuintje-boompje te maken heeft. Daarom stort ik mij in mijn vrije tijd op alles wat mijn nieuwsgierigheid en mijn creativiteit opwekt omtrent dit onderwerp. Deze blog is hiervan het resultaat. Veel lees- en ontdekplezier!