Is het tijd voor een nieuwe verwarming of een heel nieuw verwarmingssysteem in uw woning? Dan zult u tal van opties tegenkomen. Maar hoe bepaalt u nu welk type verwarming geschikt is voor uw woning? In dit artikel bespreken we het met u door en geven we u tips over hoe u de beste verwarming aanschaft.

© Pixabay.com

De combinatie van een betrouwbare CV-ketel & radiatoren

In combinatie met radiatoren zal in nagenoeg iedere woning de CV-ketel goed zijn werk doen. Het werkt namelijk zo: bij CV-installaties wordt via de buizen warm water door het huis gepompt naar de radiatoren en/of de vloerverwarming toe. Dit is ook de reden waarom het aanschaffen van een goede CV-ketel ontzettend belangrijk is voor uw woning! De cv-ketels van CVkoopjes hebben bijvoorbeeld een groot aanbod van prima CV-ketels en allerlei type radiatoren. Denk aan elektrisch, convectorputten of raamradiatoren.

Zonnepanelen en warmtepompen

Steeds populairder wordt deze duurzame optie met zonnepanelen en warmtepompen. Dit is namelijk de ideale energiezuinige manier om uw woning mee te verwarmen. Door het leveren van energie via de zonnepanelen kunnen de warmtepompen zich opwarmen en warm water in uw woning verspreiden. Het is in het begin misschien een flinke investering, maar wel een ontzettend duurzame. Ook zal dit uiteindelijk flink op uw energierekening terug te zien zijn: deze zal ontzettend laag zijn.

© Pixabay.com

Boilers en geisers

Ook via een boiler of een geiser is het mogelijk om uw woning te verwarmen. Tegenwoordig zijn de elektrische boilers, waar geen gas voor nodig is, ontzettend populair. Wilt u uw gasverbruik reduceren? Dan is dit misschien wel de ideale optie voor uw woning. Ook bestaan er tegenwoordig zonneboilers die aangesloten kunnen worden op uw zonnepanelen: een duurzame optie in de wereld van boilers.

Mocht u nog twijfelen, dan is het altijd raadzaam om een expert in te schakelen. Deze persoon kunt u voorzien van de juiste informatie met betrekking tot uw woning en behoeftes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Karolien

Hey, ik ben Karolien, aangename kennismaking! In het dagelijkse leven ben ik een binnenhuisarchitect. Valt het op dat ik mijn job een warm hart toedraag? Ik kan inderdaad niet genoeg krijgen van alles wat met huisje-tuintje-boompje te maken heeft. Daarom stort ik mij in mijn vrije tijd op alles wat mijn nieuwsgierigheid en mijn creativiteit opwekt omtrent dit onderwerp. Deze blog is hiervan het resultaat. Veel lees- en ontdekplezier!