Bent u binnenkort van plan om een container te huren voor een klus, verbouwing of opruiming? Bert containers helpt u graag op weg bij het maken van deze beslissing. Met onderstaande tips geven wij u aantal aandachtspunten als u een container wilt huren.

© Pixabay.com

1. Bepaal welk formaat u nodig heeft.

Als u kiest voor het huren van container, moet u doorgaans opgeven hoeveel de gewenste inhoud is van deze container. Welke inhoud u nodig heeft is volledig afhankelijk van de grootte van de verbouwing die u wenst uit te voeren. Doorgaans huren de meeste mensen een container van 10m2. Maar als u een kleine verbouwing moet doorvoeren, is het beter dat u voor het huren van rolcontainer. Heeft u twijfels over welk type u nodig heeft?

2. Controleer hoelang de afvalcontainer mag blijven staan.

Hoelang u de container nodig heeft is natuurlijk zeer belangrijk, en heeft ook een grote invloed op uw factuur. Als u een langdurige verbouwing heeft gepland, kunt u altijd aan ons vragen of u de container voor een langere periode kan gehuurd worden, u kunt dit aanvragen op uw offerte indien u een container wenst te huren. Controleer ook zeker bij uw gemeente of de container voor een langere periode mag blijven staan en dat de openbare weg niet langdurig gehinderd wordt. Tenslotte is het ook een goed idee om uw buren in te lichten en uw container indien mogelijk af te dekken met een zeil.

3. Huur de afvalcontainer op tijd.

Wilt u op zaterdag beginnen met klussen, slopen of verbouwen? Dan raden wij aan om uw container een aantal dagen op voorhand te laten plaatsen, u kunt gemakkelijk uw voorkeursdatum plaatsen bij de offerte voor de huur van een container. Wij raden aan om op tijd uw container in bestelling te plaatsen, dit bespaart u onnodige zorgen en kunt u zich volledig richten op de werken die worden uitgevoerd.

© Pixabay.com

4. Ga na of u een vergunning nodig heeft.

Als u uw container plaatst op eigen terrein, dan heeft u geen vergunning nodig. Wanneer u de container plaatst op gemeentelijke grond zoals de openbare weg of een openbare parkeerplaats, dan heeft u dit zeker nodig. Bert containers kan u alle nodige vergunningen voorleggen, die bovendien aantonen dat we werken volgens strenge normen en dat onze activiteiten regelmatig aan controles onderworpen worden.

5. U bent verantwoordelijk voor de container.

Wij zijn natuurlijk eigenaar van de container, maar u als huurder bent verantwoordelijk voor alle gebeurtenissen tijdens de volledige huurperiode. Dat betekent dat bij schade of diefstal aan de container de kosten op u als huurder worden geplaatst. U bent ook verantwoordelijk voor de plek waar de container wordt geplaatst. Het is dus uw taak om ruimte vrij te maken wanneer de container wordt geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Karolien

Hey, ik ben Karolien, aangename kennismaking! In het dagelijkse leven ben ik een binnenhuisarchitect. Valt het op dat ik mijn job een warm hart toedraag? Ik kan inderdaad niet genoeg krijgen van alles wat met huisje-tuintje-boompje te maken heeft. Daarom stort ik mij in mijn vrije tijd op alles wat mijn nieuwsgierigheid en mijn creativiteit opwekt omtrent dit onderwerp. Deze blog is hiervan het resultaat. Veel lees- en ontdekplezier!