Je badkamer schoon houden is niet altijd zo eenvoudig. En toch wil je dat je er elke dag kunt van genieten, zonder dat je er al te veel tijd moet aan spenderen om ze proper te houden. Misschien heb je inderdaad niet veel zin of tijd om ze dagelijks met water en zeep te schrobben. Gelukkig heeft HG heel wat hulpmiddelen en schoonmaakproducten om je badkamer toch piekfijn in orde te houden.

Een kraaknette badkamer dankzij betrouwbare schoonmaakmiddelen
© Pixabay.com

Producten van HG, voor elke klus het gepaste product
Je kunt uiteraard voor water en een algemeen reinigingsmiddel kiezen wanneer je je badkamer te lijf gaat. Maar toch zijn er zaken in je badkamer die extra aandacht nodig hebben. Daarom heeft HG voor elke klus en elk plekje in je badkamer hét perfecte schoonmaakproduct. Denk bijvoorbeeld aan het probleem van zilvervisjes in de badkamer. Je kunt ze met insecticide of andere ongezonde producten bestrijden. Het product van HG daarentegen is speciaal ontwikkeld om dit probleem aan te gaan. Het houdt je badkamer ook een hele tijd vrij van deze hardnekkige diertjes.

Douche en wasbak: snel en makkelijk schoon te houden
Douche en wasbak zijn twee plekken in je badkamer die snel vuil worden. Dit is niet verwonderlijk als je je badkamer dagelijks en met meerdere huisgenoten gebruikt. Kalkaanslag, lichaamsvetten en zeepresten zijn vaak hardnekkig te bestrijden. Met de spray van HG is het een makkie om deze snel te verwijderen. Even sprayen, met een doek oppoetsen en je bent klaar! Dit product is ook perfect geschikt voor meer gevoelige materialen zoals marmer of kalkhoudende natuursteen. Het is niet schadelijk en het is vooral heel praktisch. Je verspilt geen tijd meer aan poetsen met water, zeep en spons.

Een kraaknette badkamer dankzij betrouwbare schoonmaakmiddele
© Pixabay.com

Bling-bling in je badkamer
Andere plekken in je badkamer die constant onder druk staan, zijn je spiegel en glazen schermen. Vingerafdrukken, insecten en kalkresten creëren onmiddellijk een slordige indruk voor je spiegels en glazen douchewanden. Met deze spray poets je snel alle spiegels en glazen oppervlakken schoon zodat ze terug als nieuw glimmen.

Maak het jezelf makkelijk
Tenzij je echt van poetsen houdt, is het schoonmaken van de badkamer voor niemand echt een feestje. Het wordt soms uitgesteld of snel-snel gedaan en op lange termijn krijg je vieze kieren aan douche en wasbak, vuil dat zich mettertijd aanhecht en ja inderdaad ook beestjes. Een spray is de meest eenvoudige en ook meest efficiënte manier om te poetsen. Je richt het product voor 100% op de plek die je wilt schoonmaken. Je hebt geen verspilling en het oppervlak is snel gepoetst. Al deze producten leggen ook een beschermlaagje op het oppervlak zodat het niet zo snel meer vuil en vocht opneemt. Daardoor moet je in principe minder vaak poetsen. Als je je de gewoonte maakt om dagelijks, na elk gebruik van douche, wasbak of spiegel eventjes de spray te hanteren, blijft je badkamer altijd vlekkeloos in orde! Waarom zou je je dan nog moe maken met wekelijkse poetsbeurten die uiteindelijk de boel niet proper houden zoals jij het zou willen? Gebruik gewoon een krachtig product en je werkt veel efficiënter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Karolien

Hey, ik ben Karolien, aangename kennismaking! In het dagelijkse leven ben ik een binnenhuisarchitect. Valt het op dat ik mijn job een warm hart toedraag? Ik kan inderdaad niet genoeg krijgen van alles wat met huisje-tuintje-boompje te maken heeft. Daarom stort ik mij in mijn vrije tijd op alles wat mijn nieuwsgierigheid en mijn creativiteit opwekt omtrent dit onderwerp. Deze blog is hiervan het resultaat. Veel lees- en ontdekplezier!