De zomer is bijna in het land en de zon begint te stralen. Tijd om de tuin op te zoeken. Wil je net als honderden anderen je tuin op een originele manier pimpen? Ga voor een tuinposter. Tuinposters zijn helemaal:

  • in & niet duur,
  • gemonteerd in een handomdraai,
  • geven je tuin meteen een zomerse uitstraling.

Logisch dat tuinposters de voorbije jaren razend populair zijn geworden en er heel wat websites zijn die gespecialiseerd zijn in tuinposters.

© Tuinposter.nl

Tuinposters zijn het helemaal

Tuinposters vergelijken met de klassieke posters die je vroeger op je kamer hangen had? Niet doen, want hedendaagse tuinposters vallen in niets te vergelijken met die exemplaren. Een tuinposter kan tegen weer en wind, zijn vuilafstotend, verkleuren niet door de zon en gaan makkelijk langer dan 10 jaar mee. Ze zijn er bovendien in alle mogelijke maten en vormen en kunnen op heel wat websites zelfs helemaal op maat besteld worden. Tuinposters kunnen tot op de centimeter nauwkeurig gemaakt worden en dit zonder ook maar enig kwaliteitsverlies.

En ja, ook wanneer je over een reuzegrote muur beschikt die je helemaal wil bedekken, kan dit perfect met een XL-tuinposter. De resoluties van de foto’s op de website van de tuinposters kunnen ook in groot formaat gebruikt worden. De foto blijft scherp, waardoor je tuinposter dezelfde uitstraling blijft behouden.

Je eigen foto is ook perfect mogelijk op tuinposters

Vind je je ding niet tussen de duizenden stockfoto’s die beschikbaar zijn? Geen drama, want je kunt ook je eigen foto’s op tuinposters laten drukken. In enkele klikken stuur je je foto door en wordt deze op je tuinposter gedrukt. Dit zonder enige meerkost. Let er wel op dat de resolutie van je foto voldoende groot is, anders zit je met een onscherpe tuinposter.

© Tuinposter.nl

Moderne tuinposters leveren haarscherpe beelden en sprankelende kleuren

En met minder hoef je vandaag de dag niet tevreden meer te zijn. Door voor je eigen foto te kiezen ben je ook zeker dat je over een originele tuinposter beschikt die niemand anders heeft. Met een tuinposter kan je je tuin dan ook perfect een eigen touch geven en exact die sfeer scheppen die je wil.

Tuinposters komen op heel wat plekken tot hun recht. Heel wat mensen bedekken er hun tuinmuur mee, maar net zo goed kan het op een schutting of bij het poolhouse. Op het internet valt heel wat inspiratie te vinden omtrent tuinposters en ook op Pinterest vind je borden vol mogelijkheden.

Ga je zelf aan de slag met tuinposters, stuur dan zeker een aantal leuke kiekjes door en deel ze op je sociale media. Zo kunnen ook andere mensen inspiratie opdoen en op een leuke manier hun tuinposters presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Karolien

Hey, ik ben Karolien, aangename kennismaking! In het dagelijkse leven ben ik een binnenhuisarchitect. Valt het op dat ik mijn job een warm hart toedraag? Ik kan inderdaad niet genoeg krijgen van alles wat met huisje-tuintje-boompje te maken heeft. Daarom stort ik mij in mijn vrije tijd op alles wat mijn nieuwsgierigheid en mijn creativiteit opwekt omtrent dit onderwerp. Deze blog is hiervan het resultaat. Veel lees- en ontdekplezier!