Je oogappel doet elke dag de schattigste dingen: dat eerste niesje, lachje of dikke knuffel. En als een echt trotse ouder, neem jij van die mooie momenten natuurlijk vele foto’s. Om nog langer van deze momenten te genieten, geven we je graag drie tips over hoe je ze kan verwerken in je interieur, cadeautjes of werkplek.

© Pixabay.com

Personaliseer je werkplek

Het laatste jaar hebben we allemaal meer thuisgewerkt dan wanneer ook. Of je nu terug naar het kantoor gaat of niet, je wil je werkplek toch gezellig en huiselijk maken, niet? Die schattige foto’s horen dus ook thuis op je bureau. Een gepersonaliseerde kalender is een leuk idee voor op je werkplek. Ook een muismat, linnen tasje als pennenzak of favoriete koffiemok kan je personaliseren. Kies je voor een design met een leuk vakantiekliekje of die eerste dikke zoen? Het zal elke werkdag wat draaglijker maken en tovert elke morgen weer een lach op je gezicht.

Vereeuwig je geboortekaartjes

Je geboortekaartje kondigt de geboorte van je kleine spruit aan. Het zal dus voor altijd een speciaal plekje in je hart hebben. Je hebt zelfs originele geboortekaartjes in gekke vormen en maten zoals een slinger, een vinylplaat of wolkje. Gooi ze dus niet zomaar op zolder, maar vereeuwig ze in leuke kaders. Je kan ze in je boekenkast zetten, op je nachtkastje of schenken aan de trotse meter, peter of grootouders. Ook kan je het design van je geboortekaartje gebruiken om de kinderkamer in te richten. Wat dacht je van een groot canvas, een houten groeimeter of gepersonaliseerde houten ballon?

Als je een echte interieurliefhebber bent, probeer dan eens een ‘gallery wall’. Dit doe je door je omkaderd geboortekaartje te combineren met wat recente foto’s in kaders van andere formaten en kleuren. Die saaie witte muur wordt zo omgetoverd naar jullie hoekje van geluk.

© Pixabay.com

Maak anderen blij met gepersonaliseerde cadeautjes

Wie is er nu niet zot van jouw hartendief? Inderdaad. Gebruik je mooie foto’s dus om toffe gepersonaliseerde cadeaus te geven aan vriendinnen, familie, collega’s enzovoort. Je kan letterlijk bijna overal een foto aan toevoegen: een vierkante fotolijst, kinderkoffertje of snowglobe, het bestaat allemaal! Onze favorieten? Dat is een sierkussen voor je beste vriendin, een wafeldoos voor de trotse opa, een zeeppompje voor je favoriete buurvrouw en een sleutelhanger voor de liefste peter.

Nu je weet wat je kan doen met die duizenden babyfoto’s, heb je nog 3 extra redenen om er maar zo veel te maken als jij wil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Karolien

Hey, ik ben Karolien, aangename kennismaking! In het dagelijkse leven ben ik een binnenhuisarchitect. Valt het op dat ik mijn job een warm hart toedraag? Ik kan inderdaad niet genoeg krijgen van alles wat met huisje-tuintje-boompje te maken heeft. Daarom stort ik mij in mijn vrije tijd op alles wat mijn nieuwsgierigheid en mijn creativiteit opwekt omtrent dit onderwerp. Deze blog is hiervan het resultaat. Veel lees- en ontdekplezier!