Het aanschaffen van Apple producten kan een hoge kostenpost zijn. Vooral als je graag de nieuwste apparatuur in huis wilt. Maar gelukkig is er hier een oplossing voor. Je kan ervoor kiezen om een refurbished product of tweedehands product aan te schaffen. Maar wat is de beste keuze? Wij vertellen je hier graag meer over.

© Pexels.com

Verschil tussen Refurbished en Tweedehands

Er is een groot verschil tussen het aanschaffen van een refurbished apparaat of een tweedehands apparaat. Kies je voor een tweedehands product dan weet je vaak niet wat de staat is van een product en gok je erop dat het product een aantal jaar mee gaat. Bij een refurbished product heb je deze zekerheid wel. Een refurbished product wordt altijd gecontroleerd voordat dit wordt aangeboden. Daarnaast heb je vaak een klantenservice waar je terecht kan mocht je problemen hebben met je apparaat. Ben je op zoek naar een iPhone met een lange batterijduur met een redelijk groot scherm. Dan is de iPhone XR een goede keuze. Wil je een iPhone die zo goed is als nieuw. Kies dan voor een refurbished iPhone XR. Maak zelf de keuze in welke conditie jij jouw refurbished iPhone wilt en kies de iPhone die past bij jouw portemonnee. Zo maak

Duurzaam

Geef je een product een tweede leven en kies je ervoor om een product te hergebruiken. Dan ben je niet alleen goedkoper uit, maar help je het milieu ook een handje mee. Kies je voor een refurbished product dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij. Deze schadelijke stoffen zijn niet goed voor milieu, mens en dier. Door te kiezen voor refurbished zetten wij samen een stapje dichterbij een groene toekomst.

© Pexels.com

Refurbished webshop

Wil je duurzame en voordelige apple producten aanschaffen die ook nog eens jarenlang meegaan, dan kies je voor een refurbished product. Refurbished producten komen vaak uit het bedrijfsleven en restvoorraden. Zo zijn er vaak tablets en smartphones die nauwelijks gebruikt zijn. Het is zonde om deze apparaten niet meer te gebruiken. Door deze apparaten een tweede leven te geven kan jij ervoor zorgen dat de levensduur wordt verlengt. Wat ook betekent dat je een duurzame keuze maakt. Bij Refurbished.be worden deze apparaten gecontroleerd op meer dan 50 punten, zoals WiFi, besturingssysteem en beeldscherm. Mocht er onderdelen defect zijn dan worden deze vervangen. Zo is jouw product zo goed als nieuw en kan je jaren verder met jouw refurbished product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Karolien

Hey, ik ben Karolien, aangename kennismaking! In het dagelijkse leven ben ik een binnenhuisarchitect. Valt het op dat ik mijn job een warm hart toedraag? Ik kan inderdaad niet genoeg krijgen van alles wat met huisje-tuintje-boompje te maken heeft. Daarom stort ik mij in mijn vrije tijd op alles wat mijn nieuwsgierigheid en mijn creativiteit opwekt omtrent dit onderwerp. Deze blog is hiervan het resultaat. Veel lees- en ontdekplezier!